skip to Main Content

Je hebt net de diagnose gekregen, je pijn is echt en het heeft een naam, endometriose. Wat nu?
Je wilt weten waar je aan toe bent. Je zoekt naar antwoorden, naar oplossingen, naar herkenning!

Hier kunnen wij je bij helpen!

Als Endometriose Stichting begrijpen we deze vragen als geen ander, wij hebben dit zelf ook meegemaakt. Je kunt bij ons terecht met je vragen, en wij bieden meer dan alleen antwoorden.
Op onze site vind je naast uitgebreide informatie over verschillende onderwerpen, ook een zorgwijzer. Door middel van deze zorgwijzer, kun jij een goede keuze voor een specialist maken.
Uiteraard zijn we ook op social media te vinden met enkele besloten facebookgroepen.

Maar we doen nog meer, en dat willen we heel graag blijven doen. Daarvoor hebben we jouw steun nodig. Als je voor minimaal €3,50 per maand of minimaal €36,- per jaar donateur (als stichting hebben we donateurs en geen leden, echter hebben onze donateurs alle voordelen van een lid) wordt, ontvang je van ons een welkomstpakket met kortingsbon(nen), gratis toegang of korting op bijeenkomsten, 4 x per jaar ons magazine en kortingen op ondersteunende therapieën.

Donateur worden met een lagere bijdrage? Dat kan! Je wordt dan Vriendin van de Endometriose Stichting, waarbij je gebruik kunt maken van dezelfde voordelen als onze donateurs, maar je ontvangt geen welkomstpakket en geen magazine in de bus, wel kun je ons magazine online bekijken.
Woon je in het buitenland, dan kun je natuurlijk ook donateur worden. Helaas is het voor ons dan i.vm. hoge verzendkosten niet mogelijk om de Buikspreker toe te sturen. Je krijgt dan wel toegang tot de digitale versie van de Buikspreker. Toch de Buikspreker in de bus ontvangen, dan vragen we een bijdragen van minimaal € 4,50 p.m. of € 50,- p.j.

Ook als je zelf geen endometriose hebt maar je anderszins betrokken voelt bij vrouwen met deze aandoening (binnen je familie/kennissenkring, als behandelaar), ben je welkom als donateur, want samen maken we het verschil!

Met het invullen en versturen van deze gegevens geef je ons toestemming om jouw gegevens op te slaan in onze ledenadministratie.

Als je dit formulier invult op een mobiele telefoon of tablet, dan adviseren we je dit in horizontale/liggende modus te doen, zodat de volle breedte van het formulier getoond en ingevuld kan worden.

Back To Top