skip to Main Content

Het bestuur bestaat uit endometriose patiënten die verandering willen brengen in de endometriosezorg. Hier stelt Martin Hengeveld, penningmeester, zich voor.

Een aantal jaren geleden is er bij mijn vrouw endometriose vastgesteld. Endometriose heeft en had een flinke impact op ons dagelijks leven. Bij ons werden bijvoorbeeld werk, het sociale leven en het traject om kinderen te krijgen erdoor beïnvloed. In onze zoektocht naar informatie kwamen we terecht bij de Endometriosestichting. Mijn vrouw is met een lotgenoot naar een landelijke dag geweest van de Endometriosestichting en heeft zich toen aangemeld als donateur. Op deze manier ben ik in contact gekomen met de stichting.

Dagelijks leven

Wat doe ik naast de Stichting

Ik werk inmiddels ruim 12 jaar bij Schuiteman Accountants & Adviseurs als assistent-accountant en ben momenteel bezig met de opleiding tot accountant voor het midden- en kleinbedrijf. In mijn vrije tijd ben ik naast de studie aan het badmintonnen en geniet ik samen met mijn vrouw van onze zoon van 1,5 jaar. Met vrienden ga ik regelmatig een potje klaverjassen.

Bestuursfunctie

Wat doe ik voor de Stichting

Toen ik de vacature van penningmeester voorbij zag komen in de Buikspreker, vond ik dit de gelegenheid om zelf een bijdrage te leveren aan het werk van de Endometriosestichting en mensen op deze manier te helpen. Sinds oktober ben ik aan de slag gegaan en momenteel vergader en denk ik mee over de diverse projecten van de stichting. Daarnaast zal ik betalingen gaan verrichten, de administratie gaan bijwerken, zorgen voor actueel cijfermatig inzicht en me gaan buigen over subsidieaanvragen en –verantwoordingen. Met het bestuur heb ik besproken dat we periodiek gaan evalueren hoeveel tijd de functie als penningmeester kost. Vrijwilliger zijn vraagt wat van je vrije tijd. Mochten er mensen zijn die interesse hebben om me te helpen met een gedeelte van bovengenoemde taken, dan hoor ik het graag.

Back To Top