skip to Main Content

Als je langer ziek bent of wordt, dan komt de arbodienst of bedrijfsarts in beeld. Dit zijn niet altijd gemakkelijke gesprekken. Daarom bieden wij jou hulp met tips en adviezen, zodat je zo goed mogelijk voorbereid het gesprek ingaat. En deze informatie is niet alleen nuttig voor gesprekken met de arbodienst of bedrijfsarts, maar ook voor gesprekken met je werkgever, re-integratiebedrijf, verzuimverzekeraar en het UWV. Een goede voorbereiding, is het halve werk.

Als je ziek bent of wordt moet je vaak moeilijke gespreken voeren met werkgever, bedrijfsarten en/ of keuringsinstanties. Hieronder vind je een aantal tips over voorbereiding op zulke gesprekken. (Met dank aan Ziek & Mondig van Stichting Pandora)

Deze pagina is alleen beschikbaar voor onze donateurs.
Ben je al donateur log dan in:


Ook verder lezen word dan ook donateur!

Op onze site vind je naast uitgebreide informatie over verschillende onderwerpen.

Als donateur van de Endometriose Stichting krijg je o.a. toegang tot ons besloten website gedeelte. Wil jij dit ook? Als je voor minimaal €3,50 per maand of minimaal €36,- per jaar een donateur lidmaatschap afsluit, ontvang je naast de toegang van ons:

  • een welkomstpakket met kortingsbon(nen),
  • gratis toegang of korting op bijeenkomsten,
  • 4 x per jaar ons magazine en
  • kortingen op ondersteunende therapieën.

Word donateur voor minder dan deze bedragen, dan word ‘Vriendin van de Endometriose Stichting’, waarbij je gebruik kunt maken van dezelfde voordelen als onze donateurs, maar je ontvangt geen welkomstpakket en niet ons magazine.

Met jou bijdragen help je ons om alle informatie actueel te houden, waaronder b.v. de zorgwijzer die jou kan helpen bij het maken van een keuze voor een zorgverlener.

Wil je donateur worden, klik dan hier.

Back To Top