skip to Main Content

Endometriose bij LifestyleXperience

Op zondag 20 maart 2016 werd er binnen het programma LifestyleXperience aandacht besteed aan endometriose. In het kader van de EndometrioseMaand waarin we extra aandacht vragen voor Endometriose.

Het is een item van 2 minuten, helaas maar kort. Te kort om goed uit te kunnen leggen wat endometriose nu is en wat behandel mogelijkheden zijn. Hiervan zijn we ons uiteraard bewust. We vullen immers een heel dag programma op onze Landelijke Endometriose Dag. En zelfs daar is de spreektijd voor de spreker, met de mogelijkheid tot het stellen van vragen vaak veel te kort.

Lifestylexperience uitzending 20 maart 2016

LOGO LSXP POS met nieuw logo rtl4kopie

We hebben er toch voor gekozen omdat we vinden dat alle aandacht welkom is, dit is een begin. Helaas is ons budget er niet naar om meer zendtijd in te kopen. We moeten het doen met het beeld materiaal dat er beschikbaar is.  Meer media zendtijd in de toekomst betekend dat wij meer inkomsten zullen moeten genereren. Wij hebben ruim 1000 donateurs.

Bij een aandoening die bij 1 op de 10 vrouwen voorkomst zouden dit er veel meer mogen zijn. Diabetes (DNV) en borstkanker(BVN) komt net zo vaak voor. Deze organisaties hebben respectievelijk 45.837 en 5800 leden, tevens worden zij door grotere fondsen ondersteund. Deze steun zouden wij ook kunnen gebruiken zodat wij de verdiende aandacht ook zouden krijgen binnen media, politiek en zorgverzekeraars.
Dus kom op en word donateur!

Je steunt ons daarmee in de strijd tegen Endometriose.  Samen maken we het verschil!

Back To Top