skip to Main Content

Crowdfunding kookboek

Vier jaar geleden kreeg Ditha Blaauw de diagnose endometriose. Zoals bij zoveel vrouwen met endometriose, bleven haar symptomen niet beperkt tot hevige buikpijn, maar was ze chronisch moe en had ze veel last van haar spijsvertering. Op een gegeven moment werden die klachten zo hevig dat ze gluten, suiker, lactose en soja uit haar dieet schrapte. Dat werkte. Maar… was wel een flinke uitdaging.

We zijn gewend aan maaltijden met gluten, melkproducten en suiker. Maar wat als je die dingen niet meer eet of mag eten? Wat blijft er dan over? Wortels? En hoe bak je een taart zonder boter en suiker?

Ditha besloot een kookboek te schrijven dat het plezier in koken terugbrengt bij mensen die geen gluten, suiker, lactose en soja meer mogen of willen eten. Ze laat in haar boek ‘Meer dan wortels’ zien dat koken zonder deze toevoegingen juist extra lekker eten oplevert. De recepten barsten van de smaak en de meeste ingrediënten zijn gewoon in de supermarkt te vinden.

Het boek ligt bijna in de winkels, zodat iedereen die lekker wil koken zonder gluten, suiker, lactose en soja, helemaal los kan gaan in de keuken.
Daarvoor is alleen nog budget nodig. Om dit bedrag binnen te halen, is Ditha een crowdfunding gestart. Door nu bijvoorbeeld haar prachtige hardcover boek al te bestellen voor €35,- help je haar enorm!

Via www.slag-boom.nl kun je doneren en meer informatie vinden over het boek en de verschillende tegenprestaties. Ook staat daar een leuk filmpje waarin Ditha meer vertelt over het boek. Doneren is al mogelijk vanaf 10 euro.

Back To Top