fb  tw  yt  rss

Vrouwen in actie

Wil je zelf in actie komen voor de Endometriose Stichting? Geweldig!

Wil je een sponsortocht lopen, geef je een feest waarbij je de gasten om een donatie wilt vragen, maak je iets bijzonders waarvoor je als wederdienst een bijdrage voor de Endometriose Stichting vraagt, of heb je een andere actie ten gunste van de Endometriose Stichting, meld je actie bij ons via info@endometriose.nl!

Wil je een lopende actie steunen, of ideeën opdoen voor een eigen actie? Klik dan hier !

Lopende acties:

Lisette gaat vanaf januari 2018  50 weken 5 dagen per week 5 mijl lopen en wil daarmee geld op halen voor de Endometriose Stichting. Wil je Lisette sponsoren, klik dan hier voor de sponsorpagina.

 

Een lotgenote met hart voor Endometriose en stomadragers heeft als gevolg van vele operaties voor Endometriose er een blijvend ileostoma aan overgehouden. Zij maakt voor haarzelf en andere stomadraagsters stomahoesjes en doet dat zonder vergoeding hiervoor te vragen. Zij wil aan iedere besteller vanaf heden vragen om een donatie te doen aan de Endometriose Stichting. Wil je na het bestellen van een stomahoesje een donatie doen of gewoon omdat je een donatie wilt doen, klik dan hier.

Deze acties zijn eenvoudig te delen op de social media netwerken. Ook hiermee kun je al bijdragen aan awareness voor endometriose en een groter bereik voor de betreffende actie.